Hästspel

Om du är hästintresserad är du säkert också intresserad av att spela hästspel. Det finns gott om hästspel på nätet, både kapplöpningsspel och informativa spel med målet att lära dig mer om hästar.

Golden derby

Om du tycker om hästspel men även vill ha chansen att vinna pengar ska du kolla in spelautomater med hästtema. En av de absolut mest kända hästspelautomaterna är Golden Derby. Golden Derby är som man kan förstå av namnet ett hästkapplöpningsspel. Precis som i riktig hästkapplöpning satsar du på olika hästar för att förhoppningsvis kunna ta hem potten. Självklart är det 3D-grafik som gäller och spelet är väldigt snyggt gjort.

Du kan välja att satsa på antingen vinnaren, tvåan eller trean. Det finns även fler spelalternativ. Det är en populär spelautomat och självklart extra intressant för dig som tycker om trav. Det är dock absolut inte ett måste utan kan passa dig som aldrig ens varit på en hästkapplöpning.

Hästhoppning

Ett annat roligt spel som är väldigt annorlunda Golden Derby är spelet Horse Jumping 2. Det är ett enkelt spel men som ändå kräver skicklighet för att bli bra på. Spelet går ut på att hoppa en bana med din virtuella häst och felfritt ta dig över hindren. Det svåraste är precis som med hästhoppning i det verkliga livet att få till timingen. Det gäller också att styra hästen rätt så du får maximala förutsättningar för att ta dig över hindren.